Det er billigt at deltage og på den sidste messe i 2017 havde vi rigtig mange besøgende. Det er nemt at deltage, fordi vi opstiller alle stande og sørger for strøm, så du blot skal have udsmykning m.m. med til standen.

Pris for en stand på 3x3 meter incl. strøm er kun kr. 2.500,- excl. moms

Og du har selvfølgeig mulighed for at købe ekstra moduler til samme pris.

 

Hvis du ønsker at deltage, så brug linket nedenfor, hvor du kan hente vores kontrakt til at købe en messestand. Lynge Messen afholdes i Lynge Hal 1.

Det er nemt at tilmelde sig.

Du skal blot hente PDF-filen med kontrakten – udfylde forsiden med dine oplysninger – tage et billede af forsiden og sende det til messe@lynge-erhverv.dk eller som sms til Torben Hyst på 21402417.

Men du skal til at være hurtig på tasterne, for pr. september er der kun ca. 18 stande tilbage.

 

Hent kontrakt for deltagelse her.

Hvis du ønsker at deltage kan du hente kontrakten her.

På kontrakten kan du læse alt om hvor let det er af deltage.

 

Lav en konkurrence til Lynge Messen

Mange af de tilmeldte firmaer har meddelt at de vil lave en konkurrence for at tiltrækker flere besøgende.

Vi arbejder p.t. med 2 måder at annoncere konkurrencen på.

En måde er den traditionelle, hvor den bliver annonceret fra scenen i hallen.

Den anden måde – som vi arbejder med – er at udbyde præmier på vores Facebook side " Liv i Lynge" i ugerne op til messen for at få optimalt mange følgere. Vinderne af denne konkurrence skal afhente præmien på Lynge Messen og kan ikke få den tilsendt. Vi vender tilbage snarest med mere info om denne konkurrenceform.

 

Der bliver masser af underholdning og debatter til Lynge Messen

For at tiltrække endnu flere mennesker til denne messe har vi allerede en masse underholdning klar – og vi arbejder stadig på et par store overraskelser. Men vi kan da nævne at der bl.a. vil komme et stort Gospelkor, Lauritz.com kommer og vurderer antikviteter, danseopvisninger, stor bagedyst, kom og se illustratoren til Valhalla Peter Madsen arbejde, Kabaret med Visens Venner, mød Coding Pirats hvor børn demonstrerer deres fantastiske evner til at programmere både robotter og 3D animationer – og der kommer meget mere.

På scenen i hallen vil der både lørdag og søndag være debatter, hvor der bliver rig lejlighed til at bl.a. at møde og diskutere med vores lokale politikere.

Endvidere vil rigtig mange af de tilmeldte messedeltagere løbende lave konkurrencer.

 

 

 

website udviklet af Idé Tekst Reklame