Stråtag.nu aps – v/tækkemand Fleming Grøfte:

 

Nyt stråtag i høj kvalitet. Det holder.

 

Har du brug for et nyt stråtag i høj kvalitet til din bolig eller virksomhed i Birkerød, Køge, Roskilde eller Nordsjælland? Hos Stråtag.nu er de specialister i nyt stråtag og har 30 års erfaring. Der kan være mange grunde til at få et nyt tag på, men oftest skyldes det slitage af det danske vejr, der kan være ret hårdfør mod et stråtag.

Firmaet er kvalitetsbevidst og meget omhyggelige i alt, hvad de foretager sig. De er naturligvis medlem af Dansk Tækkemandslaug, og derfor er alt tækkearbejdet omfattet af Byg-Garanti efter gældende regler. Det er kun medlemmer af Dansk Tækkemandslaug, der kan tilbyde Byg-Garanti.


Få lagt nyt stråtag af en erfaren fagspecialist

 

Stråtag.nu benytter erfarne fagfolk, der kan deres håndværk. Dit stråtag bliver derfor tækket efter gældende tækkevejledning, som er den standard, der bruges for stråtage. Alt andet arbejde udføres også efter gældende forskrifter/vejledninger, hvilket er din sikkerhed for, at det bliver udført korrekt og forsvarligt.

 

Sikkerhed og kvalitet tages meget alvorligt

 

Hos Stråtag.nu tager de sikkerheden alvorligt. Alle stillads/miljøregler overholdes. Dette giver dig større sikkerhed for, at du overholder dit ansvar og pligter.

Rådgivning

 

Der er mange aspekter at tage stilling til før, under og efter man har fået nyt stråtag. Alt det kan stråtag.nu hjælpe dig med, så du ikke selv skal bekymre dig om det. De tilbyder rådgivning og vejledning i, hvordan og hvorledes du holder det bedst muligt, hvis du ikke er bekendt med det.

 

Stråtag.nu aps – v/Tækkemand Fleming Grøfte
Kattehalevej 51 • DK-3460 Birkerød

www.stråtag.nu

Tlf: 4021 7270 – E-mail: fleming@groefte.dk

Lager: Vassingerød Bygade 46 • 3450 Lynge

 

 

Vi tilbyder også brandsikring af stråtag:

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for tilbud, råd og vejledning.

 

 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame