HANDELSBANKEN i Lynge

Handelsbanken i Lynge er en lokal bank med en storbank i ryggen. Med sine 829 filialer og kontorer i 24 lande får du som kunde både den lokale nærhed og storbankens styrker.
Specielt for Handelsbanken er, at de ansatte ikke styres af budgetter, salgsmål eller bonuslønninger. Det giver en mere uvildig finansiel økonomisk rådgivning - uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Filialen i Lynge fungerer helt selvstændigt som en bank i banken og kan selv træffe alle vigtige beslutninger i forhold til din eller din virksomheds økonomi.
Handelsbankens unikke måde at drive forretning på er netop blevet anerkendt af magasinet The Banker, som har kåret banken til Årets Bank 2014 i Danmark. Ifølge EPSI, som er den årlige, uvildige kundeundersøgelse i banksektoren, har Handelsbanken desuden de mest tilfredse privat- og erhvervskunder.


Mød os, når det passer dig

Handelsbanken er den eneste bankfilial i Lynge og er praktisk placeret lige på hjørnet af Lynge Bytorv, så du nemt kan klare dine bankforretninger, når du alligevel er ude og handle. Du kan også tage et personligt møde hjemme eller på din arbejdsplads – eller kontakte din rådgiver via telefon, mail, sms, Webbank og Mobilbank.
Banken ledes til daglig af filialdirektør Hatice Bakke og en stab af dedikerede medarbejdere.

 

 

Handelsbanken i Lynge

Hillerødvej 34

3540 Lynge

 

Tlf: 4456 3540

www.handelsbanken.dk/lynge


Åbningstider:

Man-onsdag: 9.30-16.00
Torsdag: 9.30-17.30
Fredag: 9.30-16.00

 

 

 

 

Der er gode P-faciliteter ved banken, som  er beliggende lige ved Lynge Bytorv, så du let kan lave bankforretning, når du alligevel skal handle.

 


 

 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame