Din Sundhedsvejleder i Lynge

 

Har du lyst til at blive en sundere version af dig selv?

Går du og tænker på, at du gerne vil have mere energi og overskud i din hverdag? At det ville være dejligt med en mave, der ikke føles så oppustet, samt sundere hud og hår? Vil du gerne tabe dig, og forebygge/reducere forhøjet kolesterol, diabetes 2 og ledsmerter? Vil du gerne arbejde med "det, der foregår mellem ørerne" under et sundhedsforløb?

 

 

TRÆNING

 

EFFEKT TRÆNINGSHOLD:

Jeg tilbyder indendørs EFFEKT træningshold.

EFFEKT er en FUNKTIONEL træningsform, der både styrker muskler, giver udholdenhed og smidighed, opstrammer kroppen OG sørger for at din krop fungerer bedre i hverdagen.
Der starter løbende nye hold.


H.I.I.T:

Jeg tilbyder også indendørs H.I.I.T. – "High intensive interval training" er en yderst effektiv form for træning, der består af meget hårde træningsomgange af meget kort varighed, efterfulgt af lavintens bevægelser eller direkte hvile.

Herved kan du forbrænde flere kalorier på kortere tid, øge dit stofskifte og stabilisere dit blodsukker, viser undersøgelser. Træningen varer kun 30 minutter inkl. opvarmning og nedkøling.
 

Me-Mover Fitness:

Jeg er blevet bidt af en gal Me-Mover!

Det er et fantastisk fitnessredskab, fordi den klarer både puls-, muskel- og balancetræning i et redskab. Og så er den hamrende sjov at køre på!

Som en deltager har sagt: "jeg føler mig som barn igen".
Det ligner lidt en trehjulet cykel eller en Segway - men er MEGET mere effektiv:-) Undersøgelser viser, at du bruger dine muskler mere intensivt end ved løb og cykling.


Foredrag

Jeg kan bookes til foredrag om forskellige relevante sundhedsemner. Jeg har holdt foredrag mange gange, og er vant til at formidle på en letforståelig måde.
Kontakt mig for nærmere information og priser

 

--------------------------------------------------------------

 

Der er en personlig årsag til, at mit logo er et grønt hjerte: Det skal minde mig om at holde mit hjerte sundt.

Jeg er tidligere sukkenarkoman – så er det sagt!

Det har gjort, at min vægt stille og roligt gik opad fra omkring år 2000, til jeg endte på en kampvægt på 109 kg i januar 2015!

Jeg var træt hele tiden, havde ikke energi til at lege med mine dejlige børn, havde fordøjelsesproblemer med skiftevis forstoppelse og diarre, mange ledsmerter og stive led, daglig hovedpine, kløe i huden, voldsomme Endometriosesmerter (fik diagnosen i 1998) og store problemer med at sove. Mit kolesteroltal og mit blodsukkertal var skyhøjt!

Jeg var godt på vej mod diverse livsstilssygdomme!

Undervejs forsøgte jeg mange løsninger og var på mange slankekure. Flere gange har jeg tabt mig, men har ikke kunnet holde vægten, og har taget det hele på!
I januar 2015 mødte jeg kost- og træningsekspert Birgitte Nymann, som bygger sit koncept på, at vi ikke skal tælle kalorier og sulte os selv, men derimod spise naturlig og næringsrig mad i de rette mængder. Derved holder vi os mætte i længere tid, og får ikke den voldsomme sukker- og spisetrang, som mange af os kender til.

Jeg meldte mig til et slankehold hos Birgitte – og derefter et til, og et til. For her var noget, der virkede, og som jeg kunne holde fast i uden de store afsavn, fordi jeg hele tiden følte mig mæt og godt tilpas!
Jeg har haft stort fokus på antiinflammatorisk kost pga. min Endometriose, og har lært meget om emnet. Jeg har ligeledes stor erfaring med Candida kur, idet jeg selv har haft denne gærsvamp i overvækst og bekæmpet den med kosten.

 

Stort vægttab har givet energi og overskud

I dag har jeg tabt 37 kg – og kan holde vægttabet! Samtidig er alle mine symptomer stort set forsvundet! Jeg sover fantastisk om natten, og vigtigst af alt for mig: Jeg har en energi og et overskud, som jeg ikke kan huske, jeg nogensinde har oplevet før! Både mit kolesteroltal og mit blodsukker ligger i normalområdet!
Jeg er blevet så begejstret for min livsstilsændring, at jeg nu har taget Kostuddannelsen hos Birgitte Nymann og Anette Harbech Olesen, fordi jeg kan se, hvordan det har påvirket mit liv i en fantastisk positiv retning.

Jeg har også taget diverse træningsuddannelser og -kurser, fordi jeg kan mærke på egen krop, hvor stor en betydning bevægelse har. Nu brænder jeg for at hjælpe alle andre til også at mærke de positive ændringer, det er muligt at opnå, når man spiser den rette kost, får trænet og motioneret dagligt, sover ordentligt osv. Det er nogle helt fantastiske resultater, som DU også kan opleve! Uanset om du ønsker et egentligt slankeforløb eller at blive sundere.


Den travle hverdag

Rent praktisk ved jeg også, hvordan man kombinerer alle disse spændende livsstilsændringer med en travl hverdag:
Jeg er 45 år, gift med en hårdtarbejdende amerikaner – og mor til 4 dejlige børn i alderen 8-15 år!
Udover at videreuddanne mig inden for sundhedsområdet og læse en masse faglitteratur om det, bruger jeg min fritid som fodboldtræner i vores lokale fodboldklub samt på venner og familie.
Jeg ved derfor, at det kan være svært at få tingene til at hænge sammen, når ægtefælle, børn, arbejde, fritid og interesser skal gå op i en højere enhed!

Derfor er jeg vant til at lægge kostplaner, træningsplaner, planer for søvn osv., der skal passe ind i en travl hverdag, og hvor hele familien kan være med.
Kontakt mig endelig, hvis du har lyst til at høre mere – jeg brænder for at hjælpe dig igennem et sundheds- og/eller slankeforløb eller træningsforløb.

 

Din Sundhedsvejleder

 

Stendyssevej 44
3540 Lynge
Telefon: 29741040


Facebookside 


 

 

Website udviklet af Idé Tekst Reklame